yazma ihtiyaci 

kapat
  1. bizi yazmaya itenin ne olduğunu buldum sonunda: içimizdeki o kimselerinkine benzemez, derin ve yoğun dünyayı anlatma ve diğerlerini buna hayran bırakma dürtüsü.

Hergünün hayatını yaşarken karşılaştığımız hiç kimse yeteri kadar donanımlı ve duyarlı değil. Ya göremiyorlar ya da bakmıyor şaşkınlar. Oysa bizim adamız en güzeli. Gemileri bir batsa, kumsallarımıza bir sürüklenseler bilinçsiz, yarı baygın, görecekler ne harika olduğumuzu. Yani ada sahillerimizin reklamını yapmak için yazarız.

Önce bu işi bizden önce yapmaya başlayanlar arasından hayran olunacakları bulur çıkarır ve hafif hafif taparız. Sonra okudukça özgüvenimiz artar, kusurlarını bulmaya başlarız. Kimi buralarda kalır. Kimimiz gemi azıya alır, -ben daha iyisini yaparım- evresine geçeriz. Öyle ya; hepimizin hayatı romandır, bir dinleyen bulsak en az on volümlük bir seri çıkarırız kasmadan.

yazar notu: Benim hayatımdan roman falan çıkmaz. Öyle uzun soluklu hiç birşey yaşamadım ben. Olaylarımın arasında mekan, zaman ve kişi bütünlükleri yok. Kekeme de değil, hıçkırık gibi şeyler. Bu yüzden entrylerle kifayet ediyorum. Sıradaki !

(bkz: her tanrı bilinmek ister)
    #682512 (CATY Blake, 01.10.2006 04:55 ~ 19:08)
  2. (bkz: internette yazı yazmanın mantıksızlığı)
    #682516 (halit ayarcı, 01.10.2006 04:57)
  3. (bkz: yazar olmak isteyenlere tavsiyeler)
    #4028555 (mulayim, 01.10.2008 01:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazma ihtiyaci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazma ihtiyaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazma ihtiyaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazma ihtiyaci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevgili » osman gokcek » philosofia » josef k nin k si » bir an icin kimsenin entry girmemesi » hizli kosan atin boku seyrek duser » kocekce » sinavda bkz vermek » featherweight » ayici baryam » little wing » ataturk un kurdugu cumhuriyet » siyah percemlerin gonca yuzlerin » mushrooms » ozz le grand » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » maslaktan 4 levente gelme rekoru » modayi takip etmek » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » yenilmedik ezildik » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » 2 fast driver » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » john petrucci » unutamam » emre aydin » ahmet kaya » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » zet » isvec kraliyet bilimler akademisi » size geyik yapin dedim uleyn » sipsi » mozilla firefox