yazma da yaninda yat 

kapat
  1. sözlüğünü çok seven ve entry girmeye bile kıyamayan romantik yazar hissiyatı.

- her gece bilgisayarımı açık bırakıyorum ceyda...
    onsuz uyuyamıyorum artık...
    onun o gri rengini görmeden geçecek bir hayat ölüm bana!!!
    #97159 (sıçtırtma lamasına, 03.03.2006 00:51)
  2. (bkz: sözlüğü öpüp öyle ayrılmak)
    #97160 (july4th, 03.03.2006 00:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazma da yaninda yat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazma da yaninda yat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazma da yaninda yat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazma da yaninda yat. Copyright of the articles are belong to their authors.

» onmaz » poisonx » babam ve oglum » ekmek aslanin anusunde » born in a morning hall » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » shopping tv » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » gripken buruna sokulan pecete » korkularla yasamak » roberto baggio » edip buran spor salonu » ahmet kaya » dumtek » faik gurses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » feyzullah ete » frikikte kalecinin onunde sortu indirmek » gicik olunan durumlar » delikanlimuhendis » dusman olmak icin firsat kollamak » uyumamak icin bahaneler » sinavda bkz vermek » ateizm » gap » gitmek my marlon and brando » cuzdanda gerekenler » nicklas bendtner » you make me high » hincal uluc » darbukator baryam » yasam duslerdedir » acmaza dusmek » konfederasyonlar kupasi » asansoru kacirmak » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak