yazlikcilar 

kapat
  1. oyuncu kadrosunun çoğunluğunun bizimkiler ekibinin oluşturduğu bizimkilerin bir nevi yaz versiyonu olan dizi
    (bkz: bizimkiler)
    #279340 (ulassbora, 26.05.2006 11:01)
  2. bizimkiler dizisinin yazlık şubesidir...dizi izlenirken kafa sürekli bizimkiler dizisine gider "aaa bu kadın şükrü beyin karısı değilmiydi kapıcı cafer yazılıyor şimdi kadına" tarzında geyiklerin dönmesi muhtemeldir...
    #439831 (TTTDDD, 19.07.2006 10:24)
  3. kısı sakin geciren sehirlinin yazın yurt dısından veya sehir dısından gelen ve yazı o sehirde gecirmek isteyen aileler icin kullandıkları sözdür. esnaf icinde hayırlı bir söz sayılabilir. aman nazar degmesin.
    #439858 (Derek, 19.07.2006 10:44)
  4. bizimkilerdeki aykut oray'ın karpuzcuyu,yönetici sabri bey'in kıl bir konsolosu,şirket müdürü şevket'in de almancı kıro nuri'yi canlandırdığı dizi.balıkesir'in ören beldesinde çekilen bir diziymiş ayrıca.
    #488204 (chilavert, 02.08.2006 14:45)
  5. karpuz satan amcanın(adını hatırlamıyorum) 'karpuuuuzzz kann!' diye bağırdığı dizidir.
    #3584196 (dugyy, 26.06.2008 10:29)
  6. sahi bunun tekrarı yokmu. dedirten dizidir.
    #3895261 (thug life nigga, 31.08.2008 03:00)
  7. alamancı nuri'nin*geğirmelerine hasta olduğun diziydi. konsolos beyin bu geğirmelerden tiksinmesi ise ayrı bir facia idi.
    #3898788 (aman heri, 01.09.2008 00:31)
  8. oren'de çekildiğinden çekimlerine birçok kez şahit olduğum dizidir.

tahminen 10 seneden fazla bir süre önce bir akşamüstü deniz kenarında salih kalyon bir sahnenin çekiminden önce benim onları dikkatle izlediğimi görmüş ve "sen denizde oynuyormuş gibi yaparsan seni de göstericez televizyonda akşam" diyerek beni kandırmıştı. eh tabi bozuyordum konsantrasyonlarını (:
    #4117745 (Jay Jay Justified, 21.10.2008 04:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazlikcilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazlikcilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazlikcilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazlikcilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yikandiktan sonra bizimkiler izlemek » atilay uluisik » oren » moira kelly » olmeden onceki son sozler » metin yuksel » prologue » atlas » real union » sort indirip gol attilar » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » eksi sozluk » sazan avi icin kullanilabilecek basliklar » yumurta gotune dayaninca » demokles » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » facebookta gecirilen zaman » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » dunya hayatinda mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » hemencevir com » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » ersin karabulut » the dark tower