yazlik discolarda piste hakim olan guruh 

kapat
  1. insana kırk yılda bir gelen dans etme hevesinin ağzına sıçan pezevenklerdir.

ufak tatil beldelerin kıçı kırık discolarında demirbas olarak bulunurlar. ağzınızı kırayım ben sizin, it herifler. evet efendim, bu çocuklara karşı kırılmaz bir önyargım, yıllardır mütemadiyen beslediğim bir kinim var.

şöyle, haberiniz var ya da yoktur, bir turk erkegi için kıvrak şarkılarda dansetmek muazzam gerilimli bir eylemdir. hele birde ortamda karşı cins varsa, bu aktivite alternatif bir eğlence türü olmaktan çıkıp sonu kestirilemeyen bir eziyete dönüşür. en azından benim için öyle. şahsen ben bu olayı "ulan sağ elimi mi sallasaydım acaba", "yok lan sol eli yılan gibi oynatayım en iyisi", "asktir herife dirsek attık. çıkışta muhtemelen kafama kafama vuracak, kaçayım en iyisi" şeklinde düşünceler ile icraa ediyorum. velhasıl kelam benim için dansetmek, maksimum gerilim, belirsizlik, ne yapacağını bilememe, hoşlandığın kıza dirsek atmaktır.

işte efendim, size bahsetmiş olduğum bu lanet psikolojide, tamda cesaretimi alkol ile kazandıktan sonra mantar gibi türeyen bu pezevenklere tilt oluyorum. bir justin timberlake kadar olmasa da kendime özgü figürlerimle raks ederken yanımdan takla ata ata bir pezevenk geçiyor, diğerine bakıyorum kafasının üstünde dönüyor, diğer ibne zaten insan değil, uçarak geliyor. allah kahretsin. o sıra kendimi pistin ortasında g.tüne şemsiye kaçmış bir devekuşu gibi hissediyorum. allah kahretsin, hevesim kaçtı.

hayır anlamadığım, ne bok yemeye çalışıyorsunuz? saldırganlık diyeceğim, değil... it herif seni. cinsellik diyeceğim o da değil. yavşak insan seni. bak burdan size sesleniyorum ya bir kız için bunu yapıyorsanız hiç kimse kafasının üstünde dönüyor diye biriyle beraber olur mu lan? olur mu lan? olur mu? olur diyorsun? valla de? abi bokunu yiyim bana da öğret.

(bkz: break dance rules)
    #3418380 (salcali ekmek, 19.05.2008 17:06 ~ 17:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazlik discolarda piste hakim olan guruh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazlik discolarda piste hakim olan guruh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazlik discolarda piste hakim olan guruh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazlik discolarda piste hakim olan guruh. Copyright of the articles are belong to their authors.

» system shock » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » oped » fifa world cup 2006 » ben simdi n abicam » meclise giren kene » mahler senfoni no 1 » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » kendi kendine konusmak » kurt cobain hirkasi » kopush fm » ankara da bir surrealist melih gokcek » endoktrinasyon » thrall » basbaydar shopping center » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » fidel castro » ayarci namik » bir acayip sevda dustu serime » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » issiz adam » entry ve nick uyumu » vucut gelistirme » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » grand ekinoks » turkiye turk » sabah sabah akla dusen sarkilar » asirmasyon » zall » nada » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » espas » pendikspor » muduru got etmek » hakiki tosun pasa benim » all by myself