yaziyorum 

kapat
  1. 3. nesil yazardır,dosttur sevecendir.
    #488477 (DolmakALEM, 02.08.2006 15:55)
  2. (bkz: yaz kızım)
    #488484 (hidrojen, 02.08.2006 15:56)
  3. birinci sözlük yılı kutlu olsun dediğimiz yazar. bayadır uğramıyormuş ama olsun. biz hatırlarız. *
    #1155075 (kutupsal form, 14.01.2007 23:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaziyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaziyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaziyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaziyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazarak calismak » izlanda » beni aglatma » mutlulugun anahtari » fikralarla turkiye » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » cumhuriyet halkevleri » deli bozgun dolu dizgin » meltdown » kaz dagi milli parki » veri zarflama analizi » baykal hocafendi » adamin agzina eden sevgili » hem musluman hem irkci olmak » yay burcuyum yayarim » kadinlarin haz noktalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » sheep in fog » the disquieting muses » kozleme » coming home to argentina » buz parmak » darussafaka » angarya » hz peygamber » yuruyen elektronik esyalar » yargi gucunun elestirisi » elinde ekmekle top oynayan veletler » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » nejat uygur » 9 kasim » cupvid » camlibel » adini unutmaya devam ediyorum » 2009 fifa konfederasyon kupasi » ismail kucukkaya