yaziyorum oyleyse varim 

kapat
  1. sadece düşünmekle kalmayıp, aynı zamanda düşüncelerini dile getiren yazarın söylediği sözdür.
    #955539 (cococabana, 05.12.2006 22:04)
  2. (bkz: ne yazarlar gördüm)

(bkz: zaten yoktular)
    #955593 (cuthbert, 05.12.2006 22:14)
  3. varlığını ispatlamak için yazdıklarını kanıt gösteren, hayatının anlamını yazdıklarına ve yazacaklarına yüklemiş insan söylemidir.
    #955679 (piraye, 05.12.2006 22:23 ~ 22:25)
  4. (bkz: yarıyorum öyleyse varım)
    #955693 (sehir zorbasi, 05.12.2006 22:25)
  5. (bkz: üşeniyorum öyleyse yarın)
    #955791 (timsah, 05.12.2006 22:40)
  6. yazmak; bir düşünce, analiz, doğru ve yanlışları irdeleme, tartma, belirtme eylemidir. zihinde başlayıp kağıda dökümle son bulan bir düşüncesel eylemler silsilesidir. yazmak için düşünmek gerek; düşünüyorum o halde varım... şeklinde uzayıp gidebilme olasılığı bulunan yazar söylemidir. bunu sarfeden muhakkak varlığını ispat etme uğraşında olan, realist bir yazardır. descartes dan da etkilenmiş olma olasılığı bulunmaktadır.
    #1094582 (sophie, 02.01.2007 16:09)
  7. yazmak: ifade aracım kimi zaman duyarlı, kimi zaman saçma o halde bu düşündüğümü gösterir yerinde bir çaba bu, akdire şayan öyleyse bende varım be sözlük.
    #1096271 (Harvester of Sorrow, 02.01.2007 22:47)
  8. yazıyorum öyleyse okumam yazmam var.
    #4243151 (panta rei, 17.11.2008 19:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaziyorum oyleyse varim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaziyorum oyleyse varim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaziyorum oyleyse varim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaziyorum oyleyse varim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» thich quang duc » var olmak » seyh edebali » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » kafasi guzel olmak » huseyin altun » this mission is over » kakule » cristiano ronaldo vs lionel messi » asirtma vur uzerimize gelmesin » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » bolumunu sevmeyen ogrenci » aforizma » the applicant » mahler senfoni no 2 » krizin konik gecmesi degil kronik gecmesi » louis isadore kahn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hayatu s sahabe » umut sarikaya » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » kamil koc » baykal hocafendi