yaziyla ifade edilemeyen sesler 

kapat
  1. Bir ayıplama ifadesi olarak: cık. Ama nık da olabilir. Adı üstünde ifade edemiyorum. cık cık cık veya nık nık nık şeklinde kullanılır.
    #1078744 (mikrop, 30.12.2006 03:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaziyla ifade edilemeyen sesler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaziyla ifade edilemeyen sesler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaziyla ifade edilemeyen sesler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaziyla ifade edilemeyen sesler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yildizlar » kotermek » ridvan dilmen » bir fahisenin cocugu olmak » nada » hatta direk secde » yanlis anlasilmis sarki sozleri » caka satmak » yapilmis en aptalca dalginlik » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » angarya » chrome vs firefox » okan karacan » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » kisil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pekos patos si » revolutionary road » hidrolik ve pnomatik » teonanacatl » southern sunrise » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » faik gurses » sinem kobal » sahaya inek girmesi » sicagi sicagina » hicbiryerdecilik » haydi ne duruyorsun » football manager » yerli erotik dizi ismi onerileri » king » seyh riza » salih iki cay kap gel » erkek korkulari » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » son kullanma tarihi