yaziyla dort 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendini yaziyla ifade edememek
  2. yaziyla ifade edilemeyen sesler
  3. yaziya yaziyla cevap verilir ilkesi
  4. yaziyla buraya yazi yazan x tir demek
  5. rakamla turkce yaziyla ingilizce okuma aliskanligi
  6. ilk ileti dort dort iki seklinde olmalidir
  7. dort arti dort ne eder
  8. dort gun dort gece
  9. son ki uc dort
  10. dort go

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaziyla dort başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaziyla dort ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaziyla dort nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaziyla dort. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » no promise » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » uludag sozluk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » karpuzkabugu » salvatore di stefano » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » alwayssleepy » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » cisimlerin dayanimi » imbat » acibadem sutu » alucard » kilcal » muslum baba bandanasi » sevdiginiz kizin size abla demesi » hakiki tosun pasa benim » fikir » telli turnam » ben bu yaziyi sana yazdim » bereket tanrisi » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » muhim degil » rurouni kenshin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » elfida » kilo verememek » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi » power turk » cristiano ronaldo vs lionel messi