yazit 

kapat
  1. Bir kimse veya bir olayın anısını yaşatmak için bir şey üzerine kazılan yazı,kitabe.
    #261715 (italiano, 19.05.2006 17:12)
  2. olmeden once olursen olurken olmezsin
    #267233 (piano-foRte, 21.05.2006 17:57)
  3. şu anda dünyaya bir meteor çarpsa tüm kitaplar, tüm bilgisayarlar yanar ama taş üstüne bir yazı yazsanız o yazı çoook uzun süre kalabilir. bazen eskiden teknoloji çok gelişmiş olabilir ve bunu öngörüp insanlar gelecekte gelecek insanlara bazı şeyler anlatmak istemiş olabilirler diye düşünmeden kendimi alamıyorum.

(bkz: matrix) 5 kere matrix varmış neo 6. sının seçilmişiymiş. neyse sonuçta 5 tane oldugunu onceden bılmıyorlar. belki dünyaya 5 kere meteor çarptı kim bilebilir * *
    #1898153 (peter pan, 10.07.2007 05:45 ~ 05:47)
  4. mimarlık Çevresi kabartma silmeli, içinde yazı olan taş.
    #1899250 (amancole, 10.07.2007 12:35)
  5. bir kimse veya bir olayın anısını yaşatmak için bir şey üzerine kazınan yazı,kitabe.
    #3239988 (cheap death, 07.04.2008 03:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazit. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kitabe » adini unutmaya devam ediyorum » wanted » sizi soyle alalim » yaprak film » izlanda » the applicant » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » karadeniz deki petrol rezervi » la copa rota » guvez » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » turk ozel sektoru » thrall » sic semper tyrannis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yaran baslik yonlendirmeleri » i am sasha fierce » tehlikenin farkinda misiniz » ibanez jem » pazar » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » gnc » love lockdown » vajina lakaplari » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » elf prensesi » yikilsin camiler acilsin akm ler » pasdaran » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » cincin » yoruk sucuk benzeri urun » 2 fast driver » arude50 » raffaele palladino » orhan savasci