yazisiyla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. civi yazisiyla kopya cekmek
  2. ataturk un el yazisiyla dinin rolu
  3. oturum acti yazisiyla sebeklik yapmak
  4. bir sozluk yazarina kose yazisiyla cevap veren tip

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazisiyla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazisiyla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazisiyla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazisiyla. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » radyo uludag » redwinemania » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » no promise » kacak kelebek » arjen robben » karpuzkabugu » sadece turkiye de gorulen olaylar » silik entry havzasi » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvatore di stefano » atan alir spor » gezilesi internet siteleri » the rule of four » tulips » serguzest » moderasyonu yipratmak » sevil » sizi soyle alalim » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » chrome vs firefox » gore gori chapa tipa rota hey » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » kafasi guzel olmak » metriks » yasak merve » sac kurutma makinesi sesi » stillborn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » seri eksi oy veren ibne » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan