yazisinda teknik direktore seslenen spor yazari 

kapat
  1. Çok ilginç tiplerdir bunlar diye başlanmaz hiçbir entrye, bir ilginçlik var ki yazıyorsun zaten.

Sayısız link verilebilir bu adamlarla alakalı ama en son hayri ulgen'in "Ertuğrul hocam Toraman kalsın" başlıklı yazısını görünce durun dedim şimdi deşifre ediyorum sizi.

Haydi Ertuğrul Hocam bu sorunları çöz.. diye bitirmiş yazısını bir de. sanki kapalı devre yayın yapıyor namussuz. Buzdolabının üzerine not mu bırakıyosun Hayri abi.. *

Yarın küçük bir köşe de toraman kapsa "hadi be hocam aç şu telefonu" diye yazı yazsa

ertugrul da döktürse ertesi gün fanatik'te "konuşmak istemiyorum dedim alla alla" diye.

deli ibo sinirlense bu duruma "ulan bir yerde konuştuğunuzu görüştüğünüzü biliyodum, ibneler sizi, anlamıştım ben" başlıklı köşe yazısını yayınlasa ispanyol as gazetesinde.

şimdi düşününce fena da olmuyormuş böyle, koskoca hayri abi ve nicelerinin vardır bir bildikleri demeliyim dimi. demiycem bu kez. yazmayın böyle.

Neyse son olarak bitsin diyorum bu, ben okuyucunum senin, bana hitap et lütfen değerli spor yazarı.
    #3663692 (yalnis, 14.07.2008 16:58 ~ 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

yazisinda teknik direktore seslenen spor yazari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazisinda teknik direktore seslenen spor yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazisinda teknik direktore seslenen spor yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goz kapaklarinin ters cevrilmesi » motosiklet » kuba » sinir stresle girilmis entry » hep ayni kisiler » dagda buyuk tuvaleti yapma » kiss kiss bang bang » dansozun memeleri arasindan kredi karti gecirmek » arabayla polis arabasina carpan ehliyetsiz genc » kufur isci sinifinin agzinda cicektir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games