yazin serinlemek icin bim e girmek 

kapat
  1. serinlemenin en beleş yoludur. bir de bim'in klimalarının hayvan gibi çalıştığının göstergesidir. hele o ilk girişteki kırık turnike boyunca uzanan çukulatalı gofretlerin, bisküvilerin, halley tanelerinin bulunduğu reyonlara baka baka yürümek, kafayı kocaman klimaya kaldırıp ''ohh bebek bu tarafa da üfle '' repliklerini seslendirmek yok mu şişe şişe içilen soğuk suların tadını uyandırır dimağınızda.

işlem tamamlandığında terinizin alnınızda soğuk bir etki uyandırması ile kısa süreli baş ağrısı sonucu ortaya çıkabilir. ancak değerdir buna.

şimdi ufak bir le cola alıp, serinlemeyi ucuza kapattım neşesi içinde demlenebilirsiniz.
    #3621679 (naif, 05.07.2008 01:07 ~ 01:13)
  2. (bkz: buz gibi bir serinlik) (bkz: bim) *
    #3621696 (frosty, 05.07.2008 01:11)
  3. profesyonellerin özellikle süt ürünleri reyonunu tercih ettiği etkinlik.
    #3621711 (Sargatanas, 05.07.2008 01:12)
  4. bim' in hayatımızdaki yerini sağlamlaştırdığı olaydır ayrıca.
    #3621773 (frosty, 05.07.2008 01:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazin serinlemek icin bim e girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazin serinlemek icin bim e girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazin serinlemek icin bim e girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazin serinlemek icin bim e girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yemekteyiz nika » ennui » mhz muhammed » insanlar dusleri kadar vardir » sekura » forward mail » 2 fast driver » yasak merve » lise yillari » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » ogretmen » zamani durdurma istegi » klavyenin gucu » emre aydin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » takas » yarak yelleri » baybars » elfida » sozluk yazarlari asosyaldir » sadece turkiye de gorulen olaylar » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » ersin karabulut » kenzo tange » kici acikta kalmis kisi ruyasi » cesaretsiz sevgili » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » nefret edilen cumleler » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » yemekteyiz naim » fuat ercan » hizli giden atin boku seyrek dusermis » fikralarla turkiye » ablam icin gazel » youtube