yazin gelmesini istememek 

kapat
  1. cehennem sıcaklarında eriye eriye takati kalmamış insanların isteğidir. yaz gelecekse adam gibi gelsin. dayanılabilecek ölçüde sıcak olsun. yoksa ben yazın kanada'ya gidip türkiye'de kış olana kadar gelmiycem.
    #3363388 (only want to be exist, 06.05.2008 12:14)
  2. kilolu insan işidir.

(bkz: deniz kum gunes uclusu)
    (bkz: bikini)
    (bkz: dombili)
    #3363418 (karin, 06.05.2008 12:20)
  3. şişman vatandaşlarımızın gönlünden geçen istektir.

-ulan yine yaz geldi bee
    +o değilde nası yırtcas lan bu sene bu deniz olayından
    -ben yüzme bilmiyorum dicem
    +bende ayağıma kramp girdi derim
    -ulan yeter bee artık bende özgürce kalabalıklarda soyunmak istiyorum
    +neyse yaa bu yazıda atlatalımda seneye verriz biraz kilo.
    -hadi hamburgerciye gidelim
    +aaa iyi fikir valla.
    #3363424 (hayirli kismet, 06.05.2008 12:21)
  4. kıyı bölgelerde yaşayan insanların isteksizliğidir. her geçen sene daha bir sıcıyan bu bölgelerde nefes almak bile imkansız hale gelmektedir. "allah'tan deniz var" denir ama denize kadar da kızgın kumlar vardır. erimeden suya ulaşabilenler için büyük hazdır. *
    #3363433 (children of condom, 06.05.2008 12:25)
  5. benim de içinde bulunduğum isteksizliktir. mis gibi kış varken, her gün serin serin geçerken çekilecek şey değildir. vallahi norveç'e gitmek var bu yaz.. ama naparsınız işte..
    #3363452 (fadetoblack, 06.05.2008 12:32)
  6. okuluna aşık öğrenci davranışıdır. *
    #3363461 (ciyzis kirayzs, 06.05.2008 12:33)
  7. bu isteksizliğin nedeni yüksek nem oranından dolayı yaz aylarında nefes dahi almakta zorlanıyor olmamız, elbiselerimizin üzerimize yapıştığını hissetmemiz, yaz aylarında da bu şartlar altında çalışıyor olmamız ( herkes eda taşpınar gibi olamıyor maalesef ), geceleri sıcaktan uyuyamıyor olmamız, sabah kalktığımızda cildimizi yağlı ve yine yapış yapış hisetmemizdir. yoksa bunların dışında yaz güzeldir. tabii deniz kenarında güzel bir tatil yapıyorsan...
    #3363497 (asperg, 06.05.2008 12:46)
  8. depresyon belirtisi de olabilir. uyanan dogaya, hayatin rengarenk cosmasina olan tahammülsüzlüktür, cünkü kisi mutsuzdur.

(bkz: kendinden bilmek)
    #3363517 (amantes sunt amentes, 06.05.2008 12:51)
  9. nem oranı yüksek bir yerde yaşanıyorsa en doğal histir. *
    #3363536 (bla bla, 06.05.2008 13:00)
  10. güneşten nefret eden biz vampirlerin ortak düşüncesidir.
    #3363599 (DjarumTurk, 06.05.2008 13:22)
  11. gurbette yaşayan kişi isteği. zira eskiden yaz öncesi insanın içine bir umut dolar içi kıpır kıpır olurdu insanın... oysa ki bu durumda havanın güzelleşmesine rağmen hiçbir şey olmayacağını bildiği için kişi, bile bile bu umuda gönül kaptırmak daha acı gelir. böyle kişiler için en güzelidir havaların kötü gitmesi...
    #3363608 (grand ekinoks, 06.05.2008 13:25)
  12. yazın yapacak planı olmayan insanların düşüncesidir.
    #3365704 (n7 s8, 06.05.2008 22:41)
  13. kışı seven bünyelerin istekleri ve doğal olandır. sıcak sinek ıyy ne o öyle.herkes yazı sevecek diye kural yok ki kardeşim.
    #3365713 (jaspe, 06.05.2008 22:42)
  14. sivrisinekten tiksinen bünyelerin isteğidir. "pire için yorgan yakılırmı a gardaş" denilmesi durumunda "ben o pire için dünyayı yakarım ulan" denilmesi mümkündür. sivrisineklerin soyları tükenmeden her yaz bize ızdıraptır a dostlar.
    #3365715 (TTTDDD, 06.05.2008 22:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazin gelmesini istememek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazin gelmesini istememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazin gelmesini istememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazin gelmesini istememek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» love lockdown » akasya asilturkmen » ahmet cakar la sansa bak » olcu kabi » harmony dies » ergenekon » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » 2 fast driver » yalcin kucuk » aboov ne dedii » adami zorla seovi eden basliklar » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » oqqo » youtube » basbakanin geometri bilmemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 4 un kurali » dap » mas que nada » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » usb 3 0 » alucard » yaran facebook iletileri » dunya hayatinda mutluluk » bak cocugun burnu kanamis » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » 2046 » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » ayrilik sonrasi esya krizi » ask » lise yillari » miranda » yavuzturk mahallesi » yeterince renkli degil » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi