yazin en sevilen ask sarkilari 

kapat
  1. yazın gelmesiyle birlikte, kimi insanın içinde doğan aşkımsı duyguları kabartan şarkılardır.kişi aşık olmak, sevmek sevilmek ister.sahilde ateş etrafında gitar çalıp o şarkıları söylemek ister.mesela ege'nin şarkıları yazın gelmesiyle tercih edilen şarkılardır.ege söyler bir şarkısında "gözlerim görmez, ellerim tutmaz olmuş, anılarla yaşamak ayrılıktan da zormuş, söylenen her şarkı bana seni anlatırken sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter" der. işte bu sıcak havada gitarın verdiği havayla içini bir kıpırtatır.uzunca bir ahh çekilir.
    #1798289 (wolfmoonn, 21.06.2007 01:10 ~ 01:11)
  2. one last goodbye- nedendir bilinmez son iki yazdır favori...
    #1798303 (herostratos, 21.06.2007 01:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazin en sevilen ask sarkilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazin en sevilen ask sarkilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazin en sevilen ask sarkilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazin en sevilen ask sarkilari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» princess istanbul » atsizcilar » esinin ayaklarini opmek » yalcin kucuk » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » the dark tower » asansoru kacirmak » piknometre » raffaele palladino » turk ozel sektoru » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » meclise giren kene » isimsizcisimsizipsizdipsiz » dogum gunun kutlu olsun » nikola tesla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kafir kesen musluman kedi » egitim fakultesi » cengiz aytmatov » yenilmedik ezildik » fox tv » ekol » eski sevgilinin nikahini kiymak » afrika » seyir defteri » darwen » anti klise timi » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » istiap » vamos bien » zehirli mantarlar » bu bir yoklugun hikayesidir » kolik » marifet iltifata tabidir » aglatan sarkilar