yazim yanlislarindan bitip tukenen adam 

kapat
  1. kacak dovusen ayi olarak tabir edilebilecek adam. tabii bir grup olarak düşünürseniz gammazlar ve moderatörler de bu yakıştırmanın içerisinde bulunabilirler.

şimdi alta tanıma gel falan diye bakınızlar vermeyin. valla bitip tükendim.
    hocam tamam iyi güzel, kaliteli yazıyoruz, güzel yazıyoruz, ancak biçimsiz yapıyoruz.

baktığım her başlığın altında noktalama isaretinden once bosluk birakmak eylemini görüyorum, yada lar bana unutulmaz anlar yaşatıyor, birseyler bana bir bardak bira veriyor, ancak herseyler nedense uçan kafa atıyor, anlayamıyorum.

bir garip rüya içerisindeyim sanki. üstüste ünlemler, gereksiz üç noktalar ve gördüğümde aklıma gelen milyonlarca yazım yanlışı. gammaz butonunu aşındırdım mına koyayım. moderasyon da deli zannedecek, paso rötuş isteği... deli değilim ben sözlük, deli değilim, tamammi?

sömürdün attın beni sözlük. yancı adamın içtiği sigara gibi küçücük oldum, bodurlaştım, yanıp kül oldum.
    sözlük düzgün yaz. lütfen sözlük. noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırak sözlük. aşkımsın sözlük, biliyorum bunu yapabilirsin...!!?? yaparmisin lan?
    #3460966 (kacak dovusen ayi, 28.05.2008 20:01)

© 2008 - uludağ sözlük

yazim yanlislarindan bitip tukenen adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazim yanlislarindan bitip tukenen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazim yanlislarindan bitip tukenen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o ruzgar » lavaboya kul dokmek » notrinova » bathory » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » anozognozi » bulbulun cilesi » vicky cristina barcelona » turk kizlari » rambo » maslak opet » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » freshies » okmeydani nda ocalan lehine slogan atan pisler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » demolay » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » chatin » scorpion flower » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » disfazi » tu kaka bana » ingilizce entry yazan yazar » attorney » jalapeno » doom metal » melankolik » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » borderline » master of puppets