yazim kuramlari 

kapat
  1. dil/edebiyat bölümü öğrencilerinin 3. ya da 4. sınıfta boğuştukları derstir. bu derste söz konusu eser postmodernizm/yapısalcılık/tarihçi yaklaşım/psikoanalitik/marksizm/formalizm vb.. * adları altında şekillendirilen tekniklerle, eserler büyüteç altına alınır ve incelenir. bir güzel eleştiri yapılır.
    #1503705 (fayaka, 07.04.2007 23:24 ~ 23:25)
  2. (bkz: fethi naci)
    #1503859 (huruf, 07.04.2007 23:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazim kuramlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazim kuramlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazim kuramlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazim kuramlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ilk iyi oylanan entry » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » the sacrilegious scorn » adnan aybaba fan club » mrtince » turkiye turk » internal combustion engines » tasak gecmek » kertemeyen kele » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » salca » makina muhendisligi » facebook taki fantastik gruplar » karma sergi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » on yuz » ulan okuz anadolulu » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » dexter morgan » eric cartman » metriks » varaka » nihat sirdar » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » guzel dostum » serdar turgut » sinem kobal » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » tipta uzmanlik sinavi » cesaretsiz sevgili » walter klemmer » frikikte kalecinin onunde sortu indirmek » ridvan dilmen » olmasaydi o adam anan olurdu madam » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler