yazilmis en karanlik siirler 

kapat
  1. karanliga duyulan aski anlatan depresif siirlerdir.

alip goturmeyin beni karanliklardan
    nasil olsa
    ben merdiveni dayarim istedigim isiga
    istedigim kapiyi aralarim
    sizin basamaklariniz
    baska zirvelere cikar
    benim aydinligim
    zifiri olur size
    ben kendi aydinligimi bulurum...
    #3324827 (sic transit gloria mundi, 27.04.2008 03:23)
  2. kim alirsa alsin gün isiğini
    sahtekarliklari
    madem ki evrenin asli astari
    depderin karanlik
    varsın onlarin olsun sahte güneş ısıkları

mazlum yuzugulmez
    #3324856 (mulayim, 27.04.2008 03:39)
  3. "Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim;
    Gündüzler size kalsın, verin karanlıkları!
    Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim;
    Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları." nfk..
    #3324863 (siniir, 27.04.2008 03:43)
  4. Dönerken gün geceye dünyamı karanlık basar
    Sarı, kırmızı, mavi yoktur siyahın tonları var
    Bütün renklerin içinde olduğu tek bir renk var
    Öyle ki karanlıkla örtülür bütün bu renkler.
    #3324873 (madam despina, 27.04.2008 03:46)
  5. madem ki düşmüsün yusuf misali
    kör bir kuyuya
    yoksa bir ip yahut ipli kova
    cebinde atesin varsa
    niçin yakmazsin atesini
    yoksa sen de bezdin artik yalanci aydinlıklardan?
    mesaleni yaktiğinda tükürükle söndürmelerden bezdinse
    birak içinde ısık sade sana parlasin
    körler kendini badem gözlü sansin
    senin mekanin ve merteben karanliklardir
    #3324878 (mulayim, 27.04.2008 03:51)
  6. lan ışığı açsanıza tuvalette ben varım
    bu yaptığınıza eşşek şakası derler ama
    ahmetçiğim lütfen diyorum
    taharet alacam her yanım borumbok.
    #3324886 (or something, 27.04.2008 03:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazilmis en karanlik siirler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilmis en karanlik siirler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilmis en karanlik siirler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazilmis en karanlik siirler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mustafa m mustafa kemal im » ozel okul avantajlari » kovga » inheritance vice » dunyayi yoneten adam » kemalizm sol degil » kilcal boru » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » winter trees » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » bir fahisenin cocugu olmak » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » george best » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » felon » attribute » ayrilik sonrasi esya krizi » ctrl u » banihana » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » lady lazarus » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » mynet » deceku » lise yillari » seri eksi oy veren ibne » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » guzel dostum » kanye west » bir acayip sevda dustu serime » uyandik biz geliyoruz