yazilmis en guzel ask mektubu 

kapat
  1. (bkz: gönderilmemiş mektuplar)
    #808220 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 03.11.2006 14:16)
  2. Uzun zamandır yazmayan ellerim sana dokunmak için klavyeye sarılıyor…

Sanal olarak yenilip, içilen bir dünyada ilkel bir şeyler uyanıyor içimde..

Çok zaman bekledim ben bu ilkel güdüleri, sen gelinceye kadar yoktular; robot olarak resmedip, insan olarak naklediyordum…mutluydum.

Mutsuz muyum?

Artıklarda kaldı..

Tüm mutsuz günlerimi paketleyip, sanal alemin 1 köşesine attım; tüm giriş kodlarını sildim…kitaplıkların adlarını değiştirip, rus ruletine benzer bir boşluklar yığının içinde tek bir yere yerleştirdim.

Son günlerde.

Elim tetiğe gittikçe boş çekiyorum…

Mutsuz muyum?

Artık değil.

Şanslı mıyım?

inanır gibiyim.

Gecenin bir vakti karşı klavyemde sen çıkageldiğinde, inandığım tek şey şanslı olduğum.

Artık.

Pesimist bakış açılarının hakim ve egemen olduğu ülkelerdeki benlerim gibi değilim, inanmaktan vazgeçmiyorum şansıma…

Kendimi saklamadan, kendini saklamadan, 1ilerinin bakışları arasında meşru şekillerde birbirimize dolandığımız her anı anımsıyorum, sürprizlerini yaşıyorum…

Hayatımda ilk kez hep yanında kalmak istiyorum…Tam da şehirleri, aletleri, işleri, güçleri bırakıp gitmenin normalliğine alışmışken, yanına yerleşmek istiyorum.

Aynı şeylere bakıp, farklı olaylar düşünmek, bana dokunulmasını istediğim gibi sen bana dokunurken, senin istediğin gibi sana dokunmak…

Senin bundan zevk alman gibi, benim de bundan zevk almam…

Art.

Aşk.

Bilmiş ve ukala değilim, bildiğim sadece ben’im, bu nedenle genellemelerim tüm insanlara değil, kendi tüm zamanlarım üzerinedir…

Biliyorum bunları da öğreneceksin, peki ben becerebilecek miyim zaman – mekan algılarını yaşamışlığının?

1 şeyler güzel olacak,

1 şeyler olacak,

Adı.

Art Aşk olsun

Ama

istediğimizde art taşak yapalım…

Gülelim.

Gülelim.

Gülelim…
    #3866124 (sakizzz, 25.08.2008 01:04)
  3. saklı tutuyorum.
    #3866140 (YaZamaZ, 25.08.2008 01:07)
  4. binbir umutla yazılmış fakat cevap alınamamış mektuptur.
    #3866148 (Acz ve fakr, 25.08.2008 01:08)
  5. Yazılmış en güzel aşk mektubu eski sevgilinin yazmış olduğu intihar mektubudur. Yazsa ve uygulasa yeniden aşık olurum ona yiminlen!
    #3866153 (nick nick nick, 25.08.2008 01:09)
  6. en içten ve en saf haliyle yazılmış olanıdır.
    #3866232 (m m m, 25.08.2008 01:22)
  7. henüz yazılmamış olan aşk mektubudur ...
    #3866236 (golgeseldunyayagiris, 25.08.2008 01:24)
  8. nazım'ın piraye'ye, veya kafka'nın milena'ya yazdığı mektuplar örnek gösterilebilir.
    her ne kadar bir mektup değil, başlı başına koca bir roman olsa da, gözümde metaforlarla dolup taşan, eşsiz benzersiz, kendi içinde bütünsel bir ilan i ask kategorisinde olduğu için nabokov'un lolita'sını da burada anmış olayım.

edit: ben lolita'yı edebi bir eser olarak değerlendiririm, kötüleyenlerde ise lolita bambaşka sapıkça anlamlar çağrıştırır. e bakış açısı meselesi tabii... biraz derinlik gerek bunu anlamak için, yadırgamıyorum.
    #3866377 (ashtarte, 25.08.2008 01:51 ~ 27.08.2008 16:37)
  9. geçen gün sevgilime yazdığım mektup bu katagoriye dahil olabilir.

seni seviyorum.
    içinden geldiği gibi davranmanı
    kimseye aldırmadan kendin gibi olmanı.
    evlilikten bahsetmemeni.
    rizeye gitmemeni.
    inan bak çok seviyorum.
    misal saçlarını falan sallıyon ya acaip oluyom ben.
    #3866387 (Sıfırın Altında, 25.08.2008 01:52 ~ 01:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazilmis en guzel ask mektubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilmis en guzel ask mektubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilmis en guzel ask mektubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazilmis en guzel ask mektubu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evrim teorisi » southern sunrise » power turk » zap suyu siiri » somalili korsanlar » sort aborted » sozlerimi geri alamam » extra ecclesiam nulla salus » lowepro » gel gonul » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » yay burcuyum yayarim » esinin ayaklarini opmek » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » this mission is over » tulum hayri » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » cumhuriyet halkevleri » yazarlardan ogutler » yaprak film » allah » nasyonal sosyalizm » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » korkak ruh » iktidarsiz jigolo » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » mahfaza » kotermek » yaran yanlis okumalar » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » hayat serdar ortac i neden yoruyosun