yazilmasa da olurdu 

kapat
  1. herhangi biri tarafından farkedilene kadar yıllar asırlar hatta tum zaman boyunca olan bir olayı anlatan hikaye yazı siir gibi edebi bir eser hakkında soylenebilecek bir lakırtıdır. yapılan eylemin yada yazılan yazının herhangi bir şekilde topluma bireye katkısı olmamıştır ama yazarın emeğine saygısızlık olmasın diye bi git kardesim ya diyemediginiz ici
    n icinizden ya yazmissin ama yazilmasada olrdu hayata bir yenilik farklı bir bakış açısı getirmedi babından soylenebilecek bir cumleciktir. (bkz: hassiktir be rifat abi)
    #3363138 (amidamaru, 06.05.2008 10:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazilmasa da olurdu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilmasa da olurdu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilmasa da olurdu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazilmasa da olurdu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » kukuyla oynamak » saniser » lenin merkez camii » beyoglu asigi » opel corsa » ilk iyi oylanan entry » pasdaran » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » edge » franky four fingers » axe africa » shalamar » med cezir » buz parmak yerken akildan gecenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ezan » katil usak » kanye west » atilla ozdur » gocuk » fethullah gulen » lowestoft cadilari » pan am » un chien andalou » futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » kilo verememek » oda tv » tosun pasa » yansimalar » gripken buruna sokulan pecete » cg artist » klavye devrimcisi » ene » gel gonul » klavyenin gucu