yazilim gelistirme urunleri 

kapat
  1. programlama dilleri için kod yazma ve hata ayiklama editörü, bazılarında gorsel kod gelistirme ve kullanici arayuzu tasarlama araçları bulunan, bazılarında veritabani gelistirmeye yarayan araçlar da bulunan, program ureten programlardır.

-visual studio dot net
    -borland delphi dot net
    -delphi for win32
    -delphi for php
    -java Builder ...

bunlardan bazılarıdır.
    #2359153 (prof, 22.09.2007 05:40 ~ 05:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazilim gelistirme urunleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilim gelistirme urunleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilim gelistirme urunleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazilim gelistirme urunleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » orhan savasci » yazarlarin moderator adaylari » karizmaniz var mi varsa kac santim » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » alicengiz oyunu » hangi ask adil ki » mas que nada » karate ni sente nashi » johnnyturhan » populasyon ekolojisi » yay burcuyum yayarim » sozluk yazarlari asosyaldir » asya pazari » olum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » takas » barren woman » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » pan am » anlamazdin » fox tv » 5 m migros » orospu cocuklugunun dik alasi » ctrl alt del » kral ubu » wecanfootball com » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » fikir » macit ozcan » a little piece of heaven » bebek » sihhat » opel insignia » yapilmis en aptalca dalginlik