yazilikaya aniti 

kapat
  1. eskisehir'de bulunan, 1800'lü yıllarda ingiliz subay w.m. leake tarafından keşfedilen anıt. "midas anıtı" olarak da adlandırılır. frig sanatının özelliklerini taşır, fazla tahrip olmadan günümüze kadar gelebilmiştir. *
    #3430446 (cevapsiz soru, 22.05.2008 08:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazilikaya aniti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilikaya aniti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilikaya aniti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazilikaya aniti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » vesselam » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » 4 un kurali » endoktrinasyon » gripken buruna sokulan pecete » adini unutmaya devam ediyorum » nick and the candlestick » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » isimsizcisimsizipsizdipsiz » katil usak » ilk cinsel deneyim » sevgili » mrtince » ulan okuz anadolulu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » sacma batil inanclar » kocekce » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » amina koyim facebook » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » olin edirne genclik spor » vajina lakaplari » facebookta gecirilen zaman » 18 kasim 2008 izmir depremi » imbat » tulum hayri » hypnogaja » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » kolik » age of sail 2 » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » i can t help falling in love with you