yazili tarih 

kapat
  1. klasik bir tarihi kayda geçirme yöntemidir. Klasik Tarihçiler, tarih yazımı için yazılı olursa daha güvenilir olacağını, insan hafızasının yanılabileceğini düşünüyorlar. Ancak yazılı kaynaklarda doğruluk test edilmeyebilir, düzeltme yapılamaz. tek bir kişi bile yazmış olabilir yazılı bir tarih belgesini. yazılı tarih yazılmış ve bitmiştir, çok da canlı olduğu söylenemez. sozlu tarih ise çeşitli bileşenlerden oluşacağı ve önemli olayları insan hafızasının unutmayacağı gerçeklerinden yola çıkılarak daha doğru bir yöntem olarak kullanılmaktadır günümüzde.
    #3628565 (zenobia, 06.07.2008 19:47)
  2. (bkz: alternatif tarih)
    #3628578 (arabam var, 06.07.2008 19:50)
  3. (bkz: gunluk resmi tarih)
    #3628583 (arabam var, 06.07.2008 19:51)
  4. (bkz: tarihten yazili olmak)
    #3628584 (oropher, 06.07.2008 19:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazili tarih başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazili tarih ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazili tarih nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazili tarih. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yapilmis en buyuk aptallik » kelly pensi » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » pkkya siir » cami yapilacagina akm yapilsin » osman gokcek » tematik entry » trt » yaran basliklar » 16 kasim 2008 ales » kemalizm » ar damari catlamak » mecidiyekoy » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » cheers darlin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » basbakanin geometri bilmemesi » montajelemani » modayi takip etmek » baslik entry ve nick uyumu » zet » aldim borcluyum verdim alacakliyim » hypnogaja » ilk iyi oylanan entry » stadyum » selpak saticiligi » vicortus » vamos bien » yasak meyve » yenilmedik ezildik » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » erkeksen gir » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » tulips » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » uyurken sutyen takmayan erkek