yazili sorularina verilmis ilginc cevaplar 

/ 2
kapat
  1. ingilizce sınavında meyve resimlerinin altına isimlerini yazması istedik. ilk resim muz, çocuk yazmış: banana
    ikinci resim çilek: sanana
    üçüncü resim elma: onana

sınav kağıdını okurken önce şoka, sonra gülme krizine giriyoruz. bu kez çocuğu çağırıp sormaya da cesaret edemiyoruz. kim bilir ne yumurtlayacak?!
    #3690277 (crysania, 20.07.2008 02:02)
  2. soru: what is a critical reading?
    cevap: i do not know what a critical reading is. thank you. **
    #3690811 (annebenpenguenoldum, 20.07.2008 08:47)
  3. şimdi gülünen ama büyük ihtimalle zamanında, cevabı veren öğrencilerin, bütün sınıf önünde aşağılanmasına ve temiz bir dayak yemesine neden olmuş cevaplardır.

- gülenay gel kızım buraya, kasabayı kim yönetir? bir de bütün sınıfın önünde söyle bakalım.
    + şerif ve adamları hocam, filmde gördüm.
    - * aferin benim gerizekalı kızım, sen benim verdiğim ödevleri yapmak yerine film seyretmeye devam et e mi. embesil.

işbu entry'de herhangi bir abartma bulunmamaktadır. bizim çocukluğumuzda * böyleydi. şimdi de pek bir şey değiştiğini sanmıyorum.
    #3690851 (fuathusnukayacan, 20.07.2008 10:09)
  4. girişimcilik nedir tanımlayınız ?
    el cevap:hocaya boş kağıt vermektir. not: siz daha iyisini biilrsiniz ama.
    *gerçektir 2007 -2008 öğretim yılı.
    #3690854 (mrs lautrec, 20.07.2008 10:11)
  5. soru: kamu tüzel kişiliğini açıklayınız?
    cevap: eee, hocam valla herhalde kamuda çalışan kişidir, memurdur yani.
    #3690991 (exclamar, 20.07.2008 11:44)
  6. soru: bir iletkenin direnci neye bağldır?
    cevap: elektrik direğine.

soru: sürüngenler nasıl ürerler?
    cevap: sürünerek.

(ne yazık ki 6.sınıf)
    #3691093 (last survivor, 20.07.2008 12:48)
  7. doğu anadolu bölgesindeki madenler nedir?

konserve.
    #3691113 (mujj, 20.07.2008 12:55 ~ 12:56)
  8. -sözün ya da kavramın büsbütün tersini kastetme sanatına ne denir?
    -taciz sanatı.

tariz olması kuvvetle muhtemeldir. umarım öyledir.
    #3714337 (sallandagel, 24.07.2008 18:07)
  9. almanca sınavı haftanın günlerinin almanca karşılıkları istenmektedir.
    cumartesi - saturtag
    #3714369 (kanye, 24.07.2008 18:14)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazili sorularina verilmis ilginc cevaplar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazili sorularina verilmis ilginc cevaplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazili sorularina verilmis ilginc cevaplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazili sorularina verilmis ilginc cevaplar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zoruna giden entrye eksi veren yazar » ulan okuz anadolulu » muslum gurses » desiree » sacma espriler » no panic » salca » pendikspor » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » arkadasin gozune mandalina kabugu sikmak » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » buzuki orhan osman » guzellik kriterleri » i belong to che » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » maslaktan 4 levente gelme rekoru » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » tenedos » turk opucugu » elveda rumeli » yaran sinav cevaplari » kalorifer peteklerindeki hava » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » slm lafina uyuz olmak » andres guardado » raffaele palladino » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » bir acayip sevda dustu serime » canim ailem » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » sac kurutma makinesi sesi » oklahoma city thunder » hizli kosan atin boku seyrek duser » maskeli besler kibris