yazili sinav 

kapat
  1. yazıyla yapılan, soru- cevap şeklinde yapılan * sınav.
    #1395826 (dekadans, 10.03.2007 12:55)
  2. düşünebilmekten çok ezber kabiliyetimizin ölçüldüğü sorulardan oluşur. böylece tek tip cevaplar kabul görür. her sorunun belli bir sayfada cevabı vardır. aslına sana gerek yoktur bu sınavda. kitaptaki bilgiye ihtiyaç vardır.
    bana kitapta olmayan bilgi sorulmadığı için böyle doldurdum, herkes üstüne alınmasın.
    #1395847 (ladybird, 10.03.2007 13:04)
  3. gençlerin hayatını 5 şıktan ibaret kılan ösym idaresine tepki biçiminde yapılan, öğrencinin bildiklerini özgürce yazmasını sağlayan sınav sistemi. en azından bildiğimiz kadar puan alabiliyoruz.

(bkz: iki şık arasında kalmak)
    #1395916 (wurtz, 10.03.2007 13:30)
  4. test olmayan sinava asina degilim.
    #1793288 (nokta, 20.06.2007 00:50)
  5. babamın çok mantıksız bulduğu ve kaldırılmasını istediği sınav türü. yürü be baba.
    #1793502 (protohippi, 20.06.2007 01:24)
  6. essey tipi sınavdır.
    subjektif değerlendirmeye açıktır.
    daha çok yoruma dayalı soruları kapsar.
    #2964445 (dervisabdi, 07.02.2008 10:56)
  7. bizim bölümde gerçekliğini yaşamışımdır, yazılı sınav oluruz ama gerçekten yazılıdır hababam sinifi'nda hocaların çıkarın kağıdı sınav yapacam dedikten sonra soruları yazdırmaları gibi bizde de önce boş kağıtlar dağıtılır sonra profesörümüz gelir soruları yazdırır neyse ki bu işkenceyi sadece bu hocamızın dersinde yaşıyoruz, işkence diyorum çünkü hoca soruları okuyasaya kadar adrenalin patlaması yaşamaktasınızdır.

(bkz: ege üniversitesi tekstil mühendisliği bölümü)
    #2966161 (the longest journey, 07.02.2008 16:52 ~ 16:53)
  8. sorular arası boşluklara dikkat edilmesi gereken sınavlar.

hoca bir paragraf cevap alanı bırakmışsa mutlaka doldurun. cevap uzundur. bunu yapmak da kolaydır, mesela "gerekir" gibi kelimeler yerine "gerekebilmekte olup" gibi abuk uzatmalar koyun.
    #3580447 (karin, 25.06.2008 12:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazili sinav başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazili sinav ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazili sinav nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazili sinav. Copyright of the articles are belong to their authors.

» written exam » turk usulu sevisme ve seks sanati » eskisehir buyuksehir belediyesi » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » flourishword » zall online » demokles » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » ask » dunyanin en ezik sarkisi » yanlis saksida buyuyen cicek » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » mozole mirach » tpjd » yaran msn iletileri » kavak yelleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mad i mayrem » mynet » josep guardiola » yemekteyiz nika » sozlerimi geri alamam » jucy » tematik mode » wecanfootball com » telli turnam » toygar isikli » kirmizi bileklik » okan bayulgen sade vatandas » kenzo tange » hizli kosan atin boku seyrek duser » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » seoul » nikola tesla » esinize uzaktan uzaga asigim » the moon and the yew tree » espas