yazili okumak 

kapat
  1. her öğretmenin yazılı sonrası yaptığı eylem, bazı babalar evlatlarına yaptırır bu işi.
    bir evlat içinse yazılı okumak; babanın okulda çocuklara nasıl dayadığını görmek, bir öğrenci olarak hep hocalara söven birisi isen, babana da nasıl birilerinin sövdüğünü öğrenmek demektir, az sövün lan gavatlar çok da zor sormamış...
    neyse öğrenciler öğretmenlere hep söverler yapabilecek bir şey yok, zaten büyünce hep gelip helallik istiyorlar zorumuza gitmez. lakin yazılı okumak hakikaten zor iş üstadım, ulen hiçbirinin yazısı birbirine uymuyor, birisi çivi yazısı ile yazmış, okumak için gözlerin pörtlüyor tam ona alıştım derken diğerine geçiyor sıra onun yazısı da maşallah piramitlerin üstündeki koca koca resimli yazılar gibi birbirine geçmiş iki tane koca harf, berbat ötesi azizim insanın gözleri bozuluyor, bir de bu okuduklarını not defterine geçirmesi var ya, allah düşmanımın başına vermesin hakikaten öğretmenlik kutsal meslekmiş anladım ben, ulen 10 sınıfın 3 yazılısını okucan, bir de not defterine geçireceksin tek tek, oww felaket, bir de adını soyadını yazmayan lavuklar oluyor, mına goduklarım uğraştırıyor bizi, sıfır verdim lan sana, hakettin bunu.
    #3457514 (goodboy, 28.05.2008 01:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazili okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazili okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazili okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazili okumak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basligi basliktir diye tanimlamak » yaziklar olsun » zap suyu siiri » haydin namaza haydin namaza » kertemeyen kele » karolina kurkova » turkiye petrol jeologlari dernegi » kerhane » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » onur unlu » yenimahalle mit lojmanlari » capkin » sol frame » allah » yemekteyiz nika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sikhizm » evladin olsa sevmezsin » football manager » limewire pro » dar vakitlerde genis zamanlar » forward mail » halusinasyon » cg artist » heaven please » var misin yok musun adriana lima » mas que nada » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » ibanez jem » al bunu sana aldim » mario jardel » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » real » angarya » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » l theme b