yazili kultur 

1. Degerlerin yazılı hale getirilmesidir.Turklerde Orhun abideleri ve Gokturk kitabeleri ile baslamıstır.
    #2880003 (avadakedavra, 22.01.2008 19:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazili kultur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazili kultur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazili kultur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazili kultur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » 0532 » karadeniz caddesi » alman » gecekondu » teroriste insan demenin sacmaligi » kucuk penisli insan » bak cocugun burnu kanamis » mushrooms » dibinden sokmek » yaran sinav cevaplari » olmasaydi o adam anan olurdu madam » nasyonal sosyalizm » zaha hadid » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cakma chp liler » ben simdi n abicam » max payne » yeterince renkli degil » cukun kadar konus yani sus » isimsizcisimsizipsizdipsiz » the moon and the yew tree » gitano de lucia » son tuketim tarihi » bebegin kisiye yakismasi » featherweight » seattle supersonics » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » babami anarken » kalorifer peteklerindeki hava » kuntayi kinteleyen adam » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » yemekteyiz nail