yazili dusunmek 

kapat
  1. sesli düşünmenin msn versiyonu kafana göre yaz, boz, saçmala yazılı düşündüm de geç.**
    #1756047 (misskin, 11.06.2007 22:47)
  2. (bkz: sesli düşünmek)
    #1756051 (balta, 11.06.2007 22:48)
  3. sinirlendiğiniz takdirde aklınızdan geçen düşünceleri yazarak not ederseniz daha yararlı olmakta. şöyle ki; mesela düşündüğünüz şey "o suçlu!" siz bunu sadece düşünürseniz 20-25 hatta 50 defa içinizden söylersiniz. ama "o suçlu" diye yazarsanız en fazla 5 defa yazar, aynı şeyleri tekrar tekrar düşünerek kafayı daha az yemiş olursunuz. yani 5-6 defadan sonra aynı cümleyi yazmak sıkıcı gelecektir.

veya konuyu şöyle ele alalım. sizin aklınızdan 10 farklı düşünce geçiyor. siz bunları yarım saat sonra tekrar tekrar düşünerek bütün gününüzü heba edebilirsiniz. ama bu 10 düşüncenizi yazarak kağıda dökerseniz yazmanız bittikten bir daha aynı konu üstünde düşünmek istemeyecek böylece daha rahat bir biçimde sinirinizi üzerinizden atmış olacak ve çıkabilecek sivilceleri engelleyeceksinizdir...
    #1756134 (herostratos, 11.06.2007 23:02)
  4. (bkz: yazar)
    #1756137 (laedri, 11.06.2007 23:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazili dusunmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazili dusunmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazili dusunmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazili dusunmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kara carsafli chp liler » ebru gundes » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » isis » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ben simdi n abicam » mukemmeliyetci » back up » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » kurtlerin turklerden hizli uremesi » bebek » yildiray ogur » futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » cami yapilacagina akm yapilsin » ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » matias emilio delgado » uzak » alone with everybody » arkadasa asik olmak » futbol » gul suyu » love lockdown » yagmur yagarken altina isemek » uludag sozluk » ateizm » alucard » atilla ozdur » metin culhaoglu » cicek lokantasi » osuramamak » 26 agustos 1922 » hoptek » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » you make me high » attribute