yazili anayasa 

kapat
  1. bir anayasada bulunması gereken kuralların yetkili bir organ tarafından belirli bir belge içinde toplanmasıdır..

(bkz: yazılı olmayan anayasa)
    #1950995 (celebi, 17.07.2007 05:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazili anayasa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazili anayasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazili anayasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazili anayasa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » mysql server has gone away » entropi » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » pogo » left 4 dead » sevk zinciri » erken yasta olgunlasmak » insan muhammed in de filmi yapilsin » oss de kutucuk doldurma gerilimi » pekos patos si » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » cesaretsiz sevgili » pilot il » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hayatu s sahabe » heroes » kara carsafin carsafa donusme sureci » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » geri donmesi beklenen eski sevgili » hakiki tosun pasa benim » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » cinleri tepesinde olmak » feather » seni kimler aldi » cem mumcu » gel benimle » mad i mayrem » adventure pinball forgotten island » zeval vermemek » moderator sayisinin arttirilmasi » ceteris paribus » deli bozgun dolu dizgin » bell cadisi