yazildigi gibi okumadigim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazildigi gibi okunur
  2. ixir yazildigi gibi okunur
  3. turkce yazildigi gibi okunan bir dil degildir
  4. yazildigi gibi telaffuz edilmeyen kelimeler
  5. tanri gibi yarat kral gibi yonet kole gibi calis
  6. dusa brad pitt gibi girip ferhat gocer gibi cikmak
  7. dusa ferhat gocer gibi girip brad pitt gibi cikmak
  8. destan gibi baslik acip telgraf gibi entry girmek
  9. halk gibi konus bilim adami gibi dusun
  10. aglamaya brad gibi baslayip ferdi gibi bitirmek

© 2008 - uludağ sözlük

yazildigi gibi okumadigim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazildigi gibi okumadigim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazildigi gibi okumadigim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» loose heart » edit yapip eksi oy verenlere hakaret etmek » ozlenmemek » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » baslik » hararetli konusurken memelerini sallayan teyze » entry ve nick uyumu » alwayssleepy » cool cat » replica » dokuz aylik » galilea montijeo » es cinsel » elvin besikcioglu » korkmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laiklik » almeria » turist omer uzay yolunda » hitler i anlamak » carpik ahlak anlayisli sozluk yazarlari » cik aradan » mavi ekran » seni ozledim oglum » donerci sadik usta » dalgali sac » paco de lucia » hellboy 2 the golden army » seri eksi oy veren ibne » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » kazan kazan