yazilan entryi hazmedemeyip negativ oylayan yazar 

kapat
  1. (bkz: hey dostum senin sorunun ne)
    (bkz: kımon beybi negativ parti yeeah)
    #3830618 (iyipekimadem, 17.08.2008 16:23)
  2. soda içse derdi hallolacak yazardır. (bkz: seovi)
    #3830620 (divide et imperium, 17.08.2008 16:24)
  3. ilk kez duyduğum bir olay değildir. negative sözüne counter-strike telsiz dialoglarından aşinalığım vardır. yazarın burada ne anlatmak istediği net olmamakla birlikte "yazılan entryi hazmedemeyip negatif oylayan yazar" demeye çalıştığını düşünebiliriz. ağzı doluyken konuşmamayı insanlara öğretmek görev edinilmelidir.
    (bkz: bu adam brezilyalilardan daha brezilyali)

(bkz: cover me)
    (bkz: go go go)
    #3830625 (Biyolojik Baba, 17.08.2008 16:25 ~ 16:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazilan entryi hazmedemeyip negativ oylayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilan entryi hazmedemeyip negativ oylayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilan entryi hazmedemeyip negativ oylayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazilan entryi hazmedemeyip negativ oylayan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fenerbahce vs galatasaray » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » ben senin bildigin kizlardan degilim » metin culhaoglu » l theme b » sonsuza kadar sevmek » zall » adriana lima » tocarg » dudaktan kalbe » heart » kara carsaf ve istiklal marsi » petrol » tematik mode » bir fahisenin cocugu olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » aglatan sarkilar » ebru gundes » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » denize giden atlilar » zamani durdurma istegi » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » azarath » otuz bir cekmek » eros » orhan savasci » aile bireylerinden gelen komik sms ler » april 18 » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » yurtkur » eski sevgilinin nikahini kiymak » bozzy blues » fatih terim vs jose mourinho