yazilan entry lerin baslikla uyumlu olmasi durumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baslikla entry nin ayni olmasi
  2. son oylanan entry lerin hepsinin arti olmasi
  3. son oylanan entry lerin hepsinin eksi olmasi
  4. de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen canlılar
  5. de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar
  6. de lerin ki lerin mi lerin nasil yazilacagini bilen mallar
  7. baslikla uzaktan yakindan alakasi olmayan entry
  8. arti oy alan entry nin baslikla birlikte ucmasi
  9. bkz lerin entry den daha cok begenilmesi
  10. ataturk u ovucu entry lerin eksi oylanmasi

© 2008 - uludağ sözlük

yazilan entry lerin baslikla uyumlu olmasi durumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilan entry lerin baslikla uyumlu olmasi durumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilan entry lerin baslikla uyumlu olmasi durumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben » bir turk olarak kurtlere soruyorum » sozluk teki gruplasma » andromimetophilia » armutlu » losing my religion » sisko muavinler » bilinc sislenmesi » pink floyd » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » ezginin gunlugu » biruni » harlem de siyahilerle rap yapmak » encarta » herkes mi sevgilisinden ayrildi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » frekans » sozluk yazarlarinin itiraflari » ulu chat » le phallus » dindarlari anlayamamak » trinidad tobago milliyetciligi » sol frame » cunning stunts » ozgur show » istifa edecek pasa » rosario to vampire capu2 » deposit acount » antiochia ad tavrum » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » universiteye otobusle giden insan