yaziklar olsun kizim sana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaziklar olsun
  2. yaziklar olsun bakisi
  3. yaziklar olsun insani
  4. yaziklar olsun dedirten entryler
  5. milletin emegini calanlara yaziklar olsun
  6. asksiz gecen omrume yaziklar olsun
  7. bu konuyu asil topugu yapmamiza yaziklar olsun
  8. kizim olsa sana verirdim
  9. kizim sana soyluyorum gelinim sen domal
  10. kizim sana soyluyorum gelinim sen anla

© 2008 - uludağ sözlük

yaziklar olsun kizim sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaziklar olsun kizim sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaziklar olsun kizim sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» animal instinct » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » vedad ibisevic » page hamilton » arto tuncboyaciyan » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » gemicik » tuomas holopainen » yalardag » manuel » egzorsizm » delikanli adam » volkan demirel » no tanri no cry » hypnotic brass ensemble » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pink floyd » loy loy » giuseppe verdi » aleksi » yavuz seckin » alice cooper » karakolda ayna var » depreciation » firca baget » gunu gecirmek » dinsizlesiyorum muntazaman » sozde sirin soykirimi » insanin basina gelebilecek en kotu olay » vicky cristina barcelona » eshab ul kehf