yaziklar olsun insani 

kapat
  1. bir insanın karsısındaki muhatabının (muhatablarının) gözünde edindiği tüm değerini tüketişten sonra muhatabı (muhatabları) tarafından artık sokulacağı yegane sınıf.
    #206596 (vezir tonyukuk, 02.05.2006 15:30 ~ 15:31)
  2. (bkz: çoban sülü)
    #206720 (vezir tonyukuk, 02.05.2006 16:33)
  3. güvendiğiniz için pişman olduğunuz insana verdiğimiz isimdir.
    #1233792 (markasiz, 30.01.2007 19:41 ~ 11.03.2008 19:57)
  4. günümüz siyasetçileri...
    #1600123 (fatal, 02.05.2007 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

yaziklar olsun insani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaziklar olsun insani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaziklar olsun insani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag limonata » ilaniask » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » unutma » yan bakmak » ozgurcan ozcan » peta » dun gece » p s i love you » passage to the reaper » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » i will always love you » behold the man » ahmet karayay » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ukteyi artilayan zihniyet » bismillah khan » aleksimiti » ustu paris alti amsterdam » yaran kufurler » esens » depr » turklerin cok iyi yaptigi isler » toplu emo katliami » kafede yiyisen ciftler » bim » disforik duygudurum » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » metrodaki guzel kiza asik olmak » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak