yazik yazik 

kapat
  1. hayal kırıklığı ifadesidir, "sana yakışmadı" veya "bunları da mı görecektim" diye devam edebilir
    #55799 (delikanlımühendis, 06.02.2006 15:01)
  2. duymasıda , söylemeside acı vericidir
    #198029 (eleman, 25.04.2006 20:41)
  3. Arkasında "tüüüüüüüü,yazıklar olsun!" ünleminin duyulması muhtemel,bu ünlemle birlikte sinir ve sitem belirten söz öbeği.
    #198046 (PuCCa, 25.04.2006 20:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik yazik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik yazik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik yazik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik yazik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» derse sadece yoklama alindigi icin girmek » acil durumlarda 911 i arayan turk » kadin kadina » haluk levent » 18 yasindan kucuklere sigara satmiyoruz » gamze ozcelik » ay yok istemem » sinavlardaki gozetmenler » lenin i olu gormek cok guzel » materyalist » domuz eti yemem ama icki icerim » adana » orucu para biriktirmek icin tutan insan » metin uca nin dayak yemesi » rte nin ciftciden ozur dilememesi » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » kafama sikar giderim » icelim » barbun » sabah yagmurlu havada ise gitmek » esinize uzaktan uzaga asigim » yeni uuser olacaklara nick onerileri » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » jeodezi » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » cuzdanda gerekenler » mukemmeliyetci » cek git bebegim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » lost » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » philosofia » dogan gorunumlu mercedes