yazik olur vatana 

kapat
  1. ozan arif'in destanlaşmış türküsü.

Yazık Olur Vatana

Meydan sizin... Onun bunun sözünü,
    Duyarsanız yazık olur vatana.
    Kuru lafla memleketin gözünü
    Boyarsanız yazık olur vatana.

Eğilin milletten yükselen sese
    Mavi boncuk dağıtmayın herkese
    Hoşgörü bezinden takım elbise
    Giyerseniz yazık olur vatana.

Bilinmeli Mataracı sürüsü
    Ötmemeli Yahya'ların borusu
    Aç beklerken memleketin yarısı
    Doyarsanız yazık olur vatana.

Atatürk maskesi, hayran firenge
    Bak şimdi de girdi Kemalist renge
    Her devrin köpeği şu pezevenge
    Uyarsanız yazık olur vatana.

Hatırını gütmen bilmem ne beyin
    Herkesin suçunu yüzüne deyin
    Şimal rüzgarına dikkat eyleyin
    Buyarsanız yazık olur vatana.

Düşman olup milli birlik çağrıma
    Koministler yara açtı böğrüme
    Siz de süngünüzü benim bağrıma
    Dayarsanız yazık olur vatana.

Beşik yapıp kollarımı dizimi
    Ben büyüttüm 'ordu' adlı kuzumu
    Ben büyüttüm diye benim gözümü
    Oyarsanız yazık olur vatana.

Dörtbin şehit verdik yurda hediye
    Düşünün bir defa acaba niye?
    Koministle beni aynı kefeye
    Koyarsanız yazık olur vatana.

Arif hazır size destan yazmaya
    Söz verdiniz ihaneti bozmaya
    Söz verdiniz kominizmi ezmeye
    Cayarsanız yazık olur vatana.

Ozan Arif
    #2363879 (enemyof, 23.09.2007 00:58)
  2. oldukça etkileyici ozana arif şiiridir.
    #3049398 (kuvass, 23.02.2008 21:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik olur vatana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik olur vatana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik olur vatana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik olur vatana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » slasher » kurt sorununa cozum onerileri » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » kara carsafin carsafa donusme sureci » camlibel » brasilia » yavuzturk » yarak » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » dogu kulturu » motorola f3 » babam ve oglum » ekonomik kriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » edip sharabi » sevil » 325 donem yedek subay alimi » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » turkiye turk » fidel castro » mahmut yildirim » zehir » lowepro » lost » bin jip » youtube » unlulerin kisisel iletileri » kriz teget gecti » guzelavrat otu » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » seni kimler aldi » 4 8 15 16 23 42 » futbol asla futbol degildir » alicengiz oyunu