yazik olmak 

kapat
  1. sonu kötü biten, üzüntü veren bir olayın ya da bir kimsenin ardından "yazik oldu" denir, işte böyledir yazık olmak, yazik olur.
    (bkz: yazık oldu yarınlara)
    #1332839 (deli bozgun dolu dizgin, 22.02.2007 02:39)
  2. buyuyunce ne olacaksin a alternatif cevaplar dan biri!

-ne olucan büyüyünce?
    -yazık olucam!
    #1332841 (little girl in bloom, 22.02.2007 02:40 ~ 02:43)
  3. bir zamanlar hayatında olan ve bazen ona anlam katan, durup dururken gülmene neden olan bazende kalbinin daha çoşkulu atmasına neden olan şeyin birden hiç beklenmedik bi r şekilde degerini yitirmesi. *
    #3217615 (eritrol, 01.04.2008 13:42 ~ 13:43)
  4. -anne ben doydum
    -ispanak var yazik olmak sen onu hemen yemek aksi takdirde senin ben ebeni görmek.
    #3217621 (laxx, 01.04.2008 13:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» balik agzi » cankiri caddesi » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » acmaza dusmek » ceteris paribus » angarya » sbf tkp » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » the stones » cevriye » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » banka » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » aglama hissi uyandiran sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yasak meyve » yagmur sesi » zoruna giden entrye eksi veren yazar » kurt cobain hirkasi » gereksiz yazilar » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » bak cocugun burnu kanamis » keskin sirke » 16 kasim 2008 ales » elle tu l aimes » futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » pinhani » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » southern sunrise » pilot il » bir boka benzemeyen minimal siir » vicissitudes » s k t r n g d n » sahaya inek girmesi » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle