yazik oldu yarinlara 

kapat
  1. bir ilhan irem şarkısı

hatırlar mısın bilmem?
    yıllar geçti üstünden
    yağmurlu bir akşamdı
    söyledim sevgimi ben

belki yağmurdu bilmem
    süzülen gözlerimdem
    utanmış kızarmıştım
    kaçmıştım gözlerinden

yarınlar, yarınlar...
    yarınlar bizim demiştin

diye devam eder... arkasından hayıflanılan geçmişe değil, daha yaşanmadan kaybedilen geleceğe yakılmış bir ağıttır...
    (ferrole, 19.01.2006 17:27)
  2. geleceğinin bok olduğunu,hayatan artık bir ümidinin olmadığını düşünen insanın söyleyebileceği bir söz.
    (trda, 19.01.2006 17:41)
  3. yazık oldu yarınlara
    avunurum anılarla
    hani nerde ümitlerim
    hepsi sanki bir rüya..
    sözleriyle aklımda yer etmiş çok hoş bir ilhan irem şarkısı.
    (cuidarte, 13.02.2006 11:44)
  4. ne zaman dinlesem ağlayasım gelir. o kadarmı güzel söylenir bu şarkı. sen en büyüksün ilhan irem seviyoruz seni.
    (columbia1990, 26.12.2006 08:36 ~ 09.01.2007 14:07)
  5. dinledinldiğinde tüyleri diken diken edenlerden...
    şahane bir ilhan irem şarkısı.
    (leblebi tozunun hastasiydim, 12.07.2007 09:29)
  6. ziyadesiyle ironik ve şarkı olmaklığıyla duygu patlamalarına yol açan, zamanın birinde biryerlerde birilerini yitirmiş herkese bir şeyler hissettirebilme yeterliliğine sahip cümledir. şarkıdır. bir tür hissiyattır.
    (basroldeki figuran, 12.07.2007 09:34)
  7. hatırlar mısın bilmem?
    yıllar geçti üstünden
    yağmurlu bir akşamdı
    söyledim sevgimi ben
    belki yağmurdu bilmem
    süzülen gözlerinden
    utanmış, kızarmıştın, kaçmıştın gözlerimden

yarınlar, yarınlar, bizim demiştin

yazık oldu yarınlara
    avunurum anılarla
    hani nerde ümitlerim?
    hepsi sanki bir rüya

hani biz bir bütündük?
    su ile toprak gibi
    döküldük dile düştük
    bir solmuş yaprak gibi
    tanrıdan dileğim bu
    sevenler, sevilenler, yarını bekleyenler
    olmasın bizim gibi

yazık oldu yarınlara
    avunurum anılarla
    hani nerde ümitlerim?
    hepsi sanki bir rüya
    (gonulcelen, 13.05.2008 22:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» are you dead yet » ver » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » iyilik ve kotuluk » boris leonidovic pasternak » arkadasinin gotune kompresor basma » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » eski sevgiliyi ozlemek » mutlulugu uzaklarda aramak » haydarpasa tren istasyonu » bosluktasallananadam » violent revolution » hurriyet » ayla algan » supriz yapmaktan hoslanan erkek » vahsi insanoglu » i thought i knew it all » kardese yapilan iskenceler » pride and glory » hos geldiniz » gobekle esnaflik korelasyonu » meme ucu killi kizlar » sevgilinin babasinin mit mensubu olmasi » 1847 » nankor » ernest everhard » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » ultraslan uni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa