yazik oldu onca gence 

kapat
  1. ülkemizin yıllarını heba eden huzursuzluk günleri aldı götürdü onları. kimisi solcular adam oldurmez, hepiniz katilsiniz dedi, diğeri onu vatan hainliğiyle suçladı. saçma salak bir film devam etti gözler önünde. sabah sağcıyı öldüren silah akşam solcuyu vurdu. illa yaşamak gerekmiyor, okumak ta yetiyor feyz almak isteyene, değil mi? ne peki şimdi amaç, kavga kültürünü en küçük ortamlarda yeşertmeye çalişip yeniden mi kan dökmek? hiç zannetmem, en azından yakıştıramam artık bunca acıyı yasamıs bir milletin cocuklarına. nasılsa herkes anladı kavganın birşey kazandırmagını. kazandırsa onca gencin kanı sağlardı arkasındakilere bir çıkar. devir aklı kullanma, iş yapma, fikrini halka benimsetme devri, bitti küheylanlık. cakırkeyif olduğumdan yazmadım bunları, artislik olsun diye yazdım sadece sevgili sözlük.
    #2163993 (alpiloji, 20.08.2007 02:43)
  2. ulu önderin, dumlupinar meydan muharebesi sonrasında savaş meydanını gezerken, ölmüş yunanlı askere hitaben, ' ülkenden bu kadar uzakta ne arıyordun çocuk? ' sorusunu akla getiren cümle.
    #2897933 (abberline, 26.01.2008 10:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik oldu onca gence başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik oldu onca gence ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik oldu onca gence nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik oldu onca gence. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 26 agustos 1922 » kara carsaf ve istiklal marsi » slm lafina uyuz olmak » alain de botton » ayikulagi » alone with everybody » yarak yelleri » nasyonal sosyalizm » konfederasyonlar kupasi » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » insan muhammed in de filmi yapilsin » contusion » erkan ocakli » bozdag » ayici baryam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ucu ortasi belli olmamak » yesil basli govel antilop » meclise giren kene » alevi » klasik kemence » magdala » asiti kacmis kola » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » blues » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » sheep in fog » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » kolik » radyo uludag » bir acayip sevda dustu serime » yaran facebook gruplari » icdas » statik smiley » entry girerken bunalima girmek » sacma espriler