yazik lan bana 

kapat
  1. depresyon cümlesidir. inandığı veya inanmak istediği, o an hayatındaki önemli olan herşeyi kaybetmiş insandır. sudan sebeplerden söylenmiyorsa acımak gerekir. sokağa atılan süs köpeği gibi yalnızdır, itilmiştir.
    #2945994 (kaleci sacli adam, 04.02.2008 00:53)
  2. tam bir aydır sınavlara çalışıyorum.iki hafta final,iki hafta da büte girince yazık oldu lan bana.(o diilde iki haftalık tatil ziyan oldu.pazartesi okul başlıyo yine.)
    #2951436 (kolonya, 04.02.2008 23:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik lan bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik lan bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik lan bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik lan bana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» resim dersinden zayif almak » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » akbank » adiyo » baban ne is yapiyor » forum trabzon » magnum essence dark » bebegin kisiye yakismasi » erkek korkulari » aerius » temizlik ve saglikla ilgili hurafeler » mitch mitchell » barbun » evladin olsa sevmezsin » otuz bir cekmek » nihat sirdar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » yavuzturk mahallesi » ben simdi n abicam » ergenekon » sick the red » maada » flirtable » yaprak film » isimsizcisimsizipsizdipsiz » zehir » adriana lima » pendikspor » elinde ekmekle top oynayan veletler » karamsar entryler » fan fatality » australopithecus » var misin yok musun adriana lima » lynyrd » heroes » futbol