yazik gunah 

kapat
  1. üzücü bir durum karşısında verilen tepki.karşıdaki şey her neyse ona yazık olmuştur. *
    #1334156 (yoga yapan mistiq kedi, 22.02.2007 15:30)
  2. çok güzel bir mirkelam şarkısı... sıcak bir temmuz akşamı pizzacıda kulağıma çalınan ve o anki duygularımı birebir ifade edendir.

sanki üstüme kapandı
    senin o göz kapakların
    seni görmek bir yana,
    karanlığa gömüldüm

bilmiyorsun ah
    görmüyorsun ah
    çektirdiğin bana
    yazık günah

görmüyorsun ah
    sevmiyorsun ah
    çektirdiğin bana
    yazık,günah.

sanki çok kolay gibi
    seviyorum ayrılığını
    yaşadıkça o acıyı
    seni hatırlıyorum.
    #3467289 (Lynyrd, 30.05.2008 01:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik gunah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik gunah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik gunah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik gunah. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevgiliye kufur etmek » 146 dan internete baglanmak » salonda mangal yapmak » ozel okul avantajlari » gul suyu » scream » var misin yok musun adriana lima » boga burcu » oss de kutucuk doldurma gerilimi » tesekkur eden moderator » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » radyo sol » afrika » hem musluman hem irkci olmak » balik agzi » roberto baggio » alucard » biz kuresel ekonomik krizi az hasarla atlatiriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » adam sirasina gecmek » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » cami yapilacagina akm yapilsin » kunta kinte » milli demokratik devrim