yazik etti kendine 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazik etme kendine
  2. hak etti vallahi eksiyi hak etti
  3. ne yazik ki
  4. yazik lan
  5. yazik yazik
  6. yazik
  7. yazik lan adama
  8. yazik size
  9. yazik sana
  10. yazik olmak

© 2008 - uludağ sözlük

yazik etti kendine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik etti kendine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik etti kendine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metin culhaoglu » yanlis anlasilmis sarki sozleri » tanri » triarii » sinavda mesaj atmak » ratio orani » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » dinsizlesiyorum muntazaman » efkar » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » erzurum » stop hammertime » ugur dundar » bir salak gibi olmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canli bomba » nefret edilesi hediyeler » www iktisat eu » baca gibi hissetmek » eshab ul kehf » matkap ile gitar calmak » qqleta » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » acc » jim adkins » demonoid » fabrikator » gokhaann » bir kalemde silmek » 4x21 doludizgin