yazik etme kendine 

kapat
  1. *

aşık kişiye arkadaşı tarafından söylenebilecek, aslında iyi niyetli olarak söylenen ama hiç bir boka yaramayan cümle...

-olum bak, yazık etme kendine, gel vaz geç bu sevdadan, bu aşk mümkün değil. akıllı ol...

göründüğü üzre, ben hala gönül diyorum, adamlar hala akıl diyorlar...
    (gonul diyorum akil diyorlar, 25.05.2007 20:13 ~ 20:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» havuc yagi » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » guney kore » beast of prey » kotu kizlarla flort rehberi » when i fall in love » bir uzayli ile evlenmek » galatasaray taraftari » ajda pekkanli polisan gulen boya reklami » venividivici » moliere icin » istanbul » deli olmak » existenz » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » roman gibi » eski sevgiliyi ozlemek » yorguc pasa hamami » justine henin » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » shoot first » zahidem » eski sevgiliden gelen mesaj » tom waits » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » alkis agasi » bezgin » hayattan soguma nedenleri » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa