yazik bize 

kapat
  1. acıların çocuğu, boynu bükük küçük emrahın hemen hemen bütün filmlerinde mahzun ve isyankar bir edayla sarfettiği, yürekleri burkan tümce.
    #859117 (sophie, 14.11.2006 20:05)
  2. (bkz: yazık bana)
    (bkz: küçük emrah repliği)
    (bkz: ata demirer in parçasında geçen sözcük)
    #859125 (kacak kelebek, 14.11.2006 20:06)
  3. acıların çocuğu küçük emrahın annesinin, bacısının ya da sevgilisinin (her halükarda biri bu durumdadır) kötü kadın olduğunun farkına vardıktan, en yakın arkadaşının onu sırtından vurduğunu anladıktan sonra kaşlarını malum pozisyona getirerek sarfettiği tümce.
    #859217 (sophie, 14.11.2006 20:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik bize başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik bize ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik bize nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik bize. Copyright of the articles are belong to their authors.

» saat ilerledikce online sayisinin dusmesi » alternatif sihirli lamba cini diyaloglari » shelltox ile konustum haberler iyi » fallout 3 » odtu turkcesi » konya camli kosk zirvesi » ogrenci ogretmen diyaloglari » afrika » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » yeni bir kente girerken yasanan huzun » daddy » sikune ciden sikulur » isis » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » anti klise timi » samsung u600 » asirmasyon » dusunen » brian may » erkegin asik oldugunda yaptiklari » nefret edilen cumleler » iktidarsiz jigolo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » basliklari alt alta okumamak » ilk iyi oylanan entry » anlamamazliga yatmak » farid farjad » kici acikta kalmis kisi ruyasi