yazik bana 

kapat
  1. ibrahim erkal'ın bir şarkısı.

yok yürekten sevecek candan sevecek
    yok öyle ömrünü sana verecek
    filmlerdeymiş romanlarda o sevgiler
    benim ömrüm hep böyle beklemekle geçecek

yazık bana yazık bana
    bu kaçıncı kazık bana
    herkese gülen şu felek
    neden böyle bozuk bana

yaz gelecek buralara
    yine aşık olacağım
    arayanlar bulurmuş ya arayacağım bulacağım
    sevgi benim yüreğimde herkesi dost sanacağım
    sevgi benim ciğerimde seveceğim yanacağım

yok gönül dilinden anlayacak
    bu böyle giderse hiç olmayacak
    ne filmlerdeki aşk
    ne romanlardaki dostluk
    içimdeki bu boşluk dolmayacak.

(bkz: ukte)
    #499309 (palta, 05.08.2006 01:35)
  2. (bkz: vay beni yazık bana)
    #1367855 (deli bozgun dolu dizgin, 03.03.2007 01:34)

© 2008 - uludağ sözlük

yazik bana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yazik bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sehnsucht » kola icmeyen insan » donanim haber » graveyard classics ii » kiz arkadasa jest olsun diye youtube kapattirmak » yucel arzen » kanuni sultan suleyman » tv de zaplarken bir anda ucan cuneyt arkin gormek » the strangers » simultane arti oy veren ahmak homofobik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci