yazik ama bu cocuga 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazik yazik
  2. ne yazik ki
  3. yazik lan
  4. yazik
  5. yazik lan bana
  6. yazik size
  7. yazik sana
  8. yazik bize
  9. yazik lan adama
  10. yazik olmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazik ama bu cocuga başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazik ama bu cocuga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazik ama bu cocuga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazik ama bu cocuga. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » no promise » kacak kelebek » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » karpuzkabugu » arjen robben » silik entry havzasi » yaran entry silinme sebepleri » salvatore di stefano » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sadece turkiye de gorulen olaylar » deep » gezilesi internet siteleri » yoldaslar » bin adalar » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » baklava yerken ayran icmek » izlanda » yaran facebook iletileri » yumurtanin gote dayanmasi » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » hot n cold » sin kaf li konusmak » aborted » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » in the end » guzel dostum » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » toptanci » mutlulugun anahtari » takas » 3d radio control racers » askeri gazino