yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili 

/ 2
kapat
  1. hahahahaha - enter
    amkasfjaopskag - enter
    asfolaeırpoj%%!!!=??!!! - enter

meali: ayıyım, hatta ayı oğlu ayıyım.
    #3914369 (barış, 04.09.2008 12:13)
  2. yapılamayandır efendim, çok kızdım. klavyeye patır kütür basaraktan gülenlerin tahlili yapılsın, heyecanlandım. *
    #3914553 (der meister, 04.09.2008 12:56)
  3. : sadece iki nokta üst üste -> gözlerim yeter

ayrıca güldüğünü bu şekilde ifade eden bir insan tanıyorsanız, tanıyın efendim, tanımaya devam edin hatta ayaklarına kapanın, ustamsin demekle kalmayın ayaklarını yıkayın.

edit: bu arada iki nokta üst üste işaretine gizli bakını verilemiyormuş bunu da şu dakikalarda öğrenmiş bulunuyorum.
    #4033888 (mcyc, 02.10.2008 12:44 ~ 12:45)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tutun » yaran facebook iletileri » nike mercurial rose » baban ne is yapiyor » dunya hayatinda mutluluk » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » sol frame » sort » ahmet cakar la sansa bak » ilk iyi oylanan entry » dar atmak » mclaren f1 » ask suclari mahkemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » panta rei » toygar isikli » cg artist » yemekteyiz mert » george best » fabala » aborted » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » fenerbahce vs galatasaray » futbol asla sadece futbol degildir » dem spor » dinamo tiran » tayyar ari » keskin sirke » vanden borre » ahmet yildiz olmedi » baba ile diyaloglar » childless woman » zurna » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor