yazida imla hatasi var diye ozelden azarlayan tip 

kapat
  1. sözlüklerde bulunurlar. imla hatanızı bulup özelinize atlarlar, azarlarlar, sizi türkçe katili ilan ederler vesaire.
    #3532319 (karin, 13.06.2008 10:31)
  2. genelde imalat sanayisinde calisan kalite kontrolden sorumlu olan bieylerdir. gelgelim ki ülkemizde yönetim saltanatindan üretim saltanatina gecilmediği için calişma alanlari sözlüklere kaydirilmiş olan bu kişiler ayrıca ilik ıhlamur içerler.

neden ihlamur içerler bende bilmiyorum herhalde ihlamurlar altinda dizisinin fanı olduklari için yahut ne bileyim ben muneccim miyim her şeyi bileceğim yahu?
    #3532331 (mulayim, 13.06.2008 10:35)
  3. entryi gammazlayıp bir sonuç alamayan, moderasyonu aradan çıkarıp direk entry sahibi yazara ulaşan uslubu yanlış, eylemi doğru insandır.
    #3532335 (t bag, 13.06.2008 10:37)
  4. doğru ve gerekli bir davranış fakat daha insancıl yaklaşmak gerek.
    sonra küfür edince biz suçlu oluyoruz.
    #3532370 (deepphysics, 13.06.2008 10:48)
  5. oracıkta ayarı verip itin g*tüne sokmadığı* için kıymeti bilinmeyen tiptir.
    #3532393 (sirin baba, 13.06.2008 10:55 ~ 10:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazida imla hatasi var diye ozelden azarlayan tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazida imla hatasi var diye ozelden azarlayan tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazida imla hatasi var diye ozelden azarlayan tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazida imla hatasi var diye ozelden azarlayan tip. Copyright of the articles are belong to their authors.

» derste yapmaya got isteyen cilginliklar » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » karolina kurkova » opera vs firefox » turkiye » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » yazarlardan ogutler » oymak » yurekte golge birakanlar » garabet » sozluk yazarlarinin itiraflari » ahmet kaya » yaran facebook gruplari » uzak » gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » rurouni kenshin » destina » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » alone with everybody » norvec baligi » ekmek aslanin anusunde » mahmi » here comes the rain again » matias emilio delgado » floccinaucinihilipilification » kendi kendine konusmak » fenerbahce vs galatasaray » eurovision a azerbaycan in katilmasi » nada » back up » elegy » silent hill homecoming » ezan » bolumunu sevmeyen ogrenci » yemekteyiz nesrin