yazicioglu sinemasi 

kapat
  1. altiparmak caddesi uzerinde bulunan cep sinemasinin eski ismi. eskiden hayvansiz uc film birden oynatilirdi.
    (bkz: hey gidi gunler hey)
    #1997822 (hreisk, 24.07.2007 03:31 ~ 03:33)
  2. (bkz: pislik abidesi)
    #1997826 (ZirvaninDaniskasi, 24.07.2007 03:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazicioglu sinemasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazicioglu sinemasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazicioglu sinemasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazicioglu sinemasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» arkadasin gozune mandalina kabugu sikmak » sozluk yazarlarindan aforizmalar » telengitler » maenad » lesbos » turk opusmesi » i can t help falling in love with you » loco roco 2 » josef k nin k si » sezercik kucuk torbaci » league one » kara gozlum » mas que nada » bunalimdayken entry girmek » asansoru kacirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ozlem » klavye » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » 325 donem yedek subay alimi » nietzsche » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » kenzo tange » yumurta gotune dayaninca » asya pazari » ozel okul avantajlari » melankolik » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » un chien andalou » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » iktidarsiz jigolo » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » rock dinleyen apolitik genc » babanin olmesi » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » aborted