yazicilar 

kapat
  1. maşukiye'de kartepe yolunda bir dinlenme tesisi. restoranı da oteli de bulunmaktadır. girişinde kabak gibi yazan alkolsüzdür ibaresini gördükten sonra fikriniz şekillenecektir. türbanlılar tarafından tercih edilir. ha bir de o kadar namuslu bir müessesedir ki, konaklamayı düşündüğünüz vakit sordukları ilk soru aile misiniz ve devamında da evlilik cüzdanınızı görebilir miyiz bombasıdır.
    #1818223 (krmyrdsn, 25.06.2007 03:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazicilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazicilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazicilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazicilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» philosofia » beyoglu asigi » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » basliklari ust uste okumak » quantum of solace » insan muhammed in de filmi yapilsin » kufur icat etmek » eric cartman » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » basbakanin geometri bilmemesi » marty friedman » karolina kurkova » yazdigi her seye arti verilen yazar » bir kac iyi insan » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kara carsafin carsafa donusme sureci » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » flirtable » izlanda » john petrucci » sic semper tyrannis » cincin » sikune ciden sikulur » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » sevismek » caka satmak » bunalimdayken entry girmek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ctrl u » facebook taki fantastik gruplar » kara kara » erkan ocakli » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » yeni bir kente girerken yasanan huzun