yazi tura filminden bir diyalog 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazi tura
  2. tura ya da yazi
  3. yazi mi tura mi
  4. tuvalete gidip gitmemek icin yazi tura atmak
  5. yazi gelirse kazaniyorum tura gelirse kaybediyosun
  6. korku filminden korkan kiz
  7. 300 filminden asiri etkilenen insan
  8. filminden etkilenip olu ozanlar denegi kurmak
  9. filminden etkilenip olu ozanlar dernegi kurmak
  10. tura

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazi tura filminden bir diyalog başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazi tura filminden bir diyalog ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazi tura filminden bir diyalog nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazi tura filminden bir diyalog. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk » kacak kelebek » no promise » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » yaran entry silinme sebepleri » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » karpuzkabugu » silik entry havzasi » salvatore di stefano » atan alir spor » yaran videolar » burn after reading » yuregini torpulemek » desiderato » elm » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » i love you phillip morris » bana yalan soylediler » prettygirl17 » sheep in fog » ust kimlik » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » somalili korsanlar » pervane » jil sander » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » isildur » kiso kurokava » farid farjad » manuel pablo » i can t help falling in love with you